8 Temmuz 2019 Pazartesi

havuz su kaçağı tespiti

İstanbul su kaçağı bulma servisi , yapınız artık kırılmayacak bir sızıntı için evinizi kırıp dökmeyecek komple tesisat yenilemek mecburiyetinde kalmayacaksınız . Su kaçakları ekseriyetle alt komşuya damlama ve kabartılar halinde görülmektedir . Sudan oluşan bu sorunlara teknolojik çözümlerimizle yanınızdayız . Son sistem boru görüntüleme kameraları yardımı ile artık sorunlu bölgeyi edinebilmek birçok kolay oldu . Eskiden olsa yapı kırılırdı onlarca fayans gittikten daha sonra komple bir değişim içine girerek tadilat süreci başlardı su kaçağı bulma firmamız sizleri bu dertten garantili bir boyutta kurtarıyor .

İstanbulda 9 servis aracı 5 şube ile en büyük faaliyet alanına sahip tesisat firmasıyız. Asla taşeron , aracı kullanmayız kendi işlerimizi kendimiz yapar ve yaptığımız işlemlere 2 yıl garanti veririz. Alt kısımda şube telefonları yer almaktadır.
su kaçağı tespiti  nasıl yapılır?

Su sızıntılarını bulmak için yapılan iki ana temel prensip vardır. Eski ustaların ilkel yöntemlerle yaptığı su kaçağı bulma işlemleri ve yeni ustaların kameralı cihazlarla yaptığı çalışmalardır. Eski tip su kaçağı bulma yöntemleri su akıtan bölgeyi alt dairenin tavanından belirleyerek yahut tesisat borularının nereden geçtiğini tahmin ederek yapılırdı. Yeni kameralı su kaçağı bulma yöntemlerinde ise dairede su borusunun patlak bulunduğu yer noktasal şekilde bulunabilmektedir. Su kaçağını bulmak için temel temel su borusunun içerisine basınç verip patlak olan bölgeden sızıntı sırasında ses çıkarmaktır. Çıkan sesi akustik cihazla dinleyerek noktayı belirlenir. Pis su kaçağını edinebilmek için gider borularının içerisini görüntüleyen kameralar kullanılır. Görüntülü tesisat teknolojisi yalnız gider borularında meydana gelen kırık yahut çatlak olan bölgeleri belirlemede uygunluk gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder