6 Temmuz 2019 Cumartesi

masal terapi eğitimi

Masal terapisi aileler sebebi ile sıkça tercih edilen emniyetli ve etkili bir yoldur. Çocuğun da haz alarak dahil olacağı bir sürecin işleyişini öğrenmek için doğru adrestesiniz. E-Sem Akademi aracılığıyla, masal terapisi ile ilgili esas noktaları öğrenebilir, masal terapisinin adımlarını keşfedebilir, öykü arasında size sunulan ipuçlarını değerlendirmeyi olası kılabilirsiniz.

E-Sem Akademini özgün kalitesi ve güvencesi ile, siz de bir masal terapisti olmak için hemen başvurunuzu yapın.

Masallara herkes aşinadır. Herkes, gerçekte çocukluğundan bu yana kurulu bir hikâyenin içinde yaşamaktadır. Çocuklar, birçok asgari yaşlardan itibaren masallar vasıtasıyla yaşadıklarını anlamlandırmaya, iyi ve fena benzeri değer yargılarının farkına varmaya başlarlar. Tüm minikler kendi kurdukları hikayeler Masal Terapisi aracılığı ile oluşturdukları karakterlere bir ya da daha çok özellik eklerler. Özellikle küçük çocukların, olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatmasına tanık olmak olasıdır. Bu davranışın altında yalan söyleme güdüsünden birçok daha baskın bir şekilde, öyküleştirme güdüsü vardır.

Masal Terapisi eğitimi, dünyanın her yerinde farklı yöntemlerle uygulanan bir alandır. 21. Yüz yılın teknolojik haberleri neticesinde çevirimiçi hizmetinde sunulduğu bu mekanda alacağınız Masal Terapisi eğitimi yaklaşık 2 ay sürmektedir. Bu zaman zarfında videolar ile zenginleştirilmiş bir çevirimiçi eğitimin yanı sıra okuma dokümanlarınız da ek şekilde paylaşılacaktır. Eğitim içinde canlı yayınların da olabileceği gibi yüz yüze workshop eğitimler ile de bütün sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız.

Üstelik Haliç Üniversitesi sebebi ile onaylı sertifikanız ile tüm türkiye ve uluslararası mecrada tanınacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder