3 Temmuz 2019 Çarşamba

müzik aletleri bilgi

Ürünlerinizin satışını yapmak ve tanınırlığınızı artırmak için sosyal medya en efektif mecralardan birisi şekilde karşımıza çıkıyor. Facebook, instagram, youtube hesaplarınızdan ürünlerinizin görsellerini ve videolarını paylaşabilirsiniz.

Aynı sürede internette  müzik aletleri satmak için youtube kanalı fazla önemli bir yer ediniyor. Videolarınızda, enstrumanlarınızı tanıtabilirsiniz. Böylelikle satın alma gerçekleştirecek olan insanlar ürünleri daha yakından tanıma fırsatı elde edecekler.

Pazar yerlerinden de (gittigidiyor, sahibinden, hepsiburada vb) satış yapmak da farklı alıcı kitlesini yakalamak adına doğru bir ilerleme olacaktır. Ayrıca fiziksel mağazanızda da daima online mağazanızın tanıtımını yapmalısınız. Gelen müşterilerinize bahsedebilir tanıtım amaçlı asgari broşürler bastırabilirsiniz. İnternetten alışveriş yapanlara hususi indirimler sağlayarak, potansiyel müşterilerinizi bu kanala çekebilirsiniz.

Tumba ya da başka adıyla Conga. Latin Amerika kökenli olarak bilinse de aslında Afrika kökenli bir müzik enstrümanıdır. Afrika da genellikle dini tören ve ayinlerde sık şekilde kullanılırdı. İlk olarak düz şekilde ve silindirik şeklindeydi daha daha sonra gelişerek günümüz halini aldı. Daha arkasından Afrika'dan Amerika'ya köle ticaretiyle gelen Afrikalılar bu müzik aleti de birlikte getirmiş ve Küba ve çevresinde geniş dikkat yaratmıştır.

Djembe tıpkı sürede Cembe şekilde da okumaktadır. 13. Yüzyılın ortalarında afrikanın mali cumhuriyeti kısmından kullanılmaya başlamıştır. Günümüze gelene kadar başka kültür ve toplumlardan etkilenerek farklı formlar almıştır. Çoğu Afrika ülkelerinin ulusal enstrümanıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder